30 Ιουλ 2011

Πιστεύετε ότι το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" θα έχει επιτυχία;

Έπειτα από ένα διάστημα περίπου 4 μηνών και αφού το πρόγραμμα πέρασε από αρκετές τροποποιήσεις, κλείνει η διαδικασία ψηφοφορίας. Οι απαντήσεις στο ερώτημα «Πιστεύετε ότι το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" θα έχει επιτυχία;» έχουν ως εξής.

Ναι : 12 ψήφοι
Όχι : 50 ψήφοι

20 Ιουλ 2011

Βάση Πληροφοριών για Προμηθευτές & Συνεργεία του Προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον"

Στο site του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" έχει δημιουργηθεί βάση δεδομένων με Προμηθευτές και Συνεργεία που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για αναζήτηση προμηθευτή ή συνεργείου κάντε κλικ εδώ.

Αν είστε προμηθευτής ή συνεργείο και θέλετε να κατωχωρίσετε τα στοιχεία σας κάντε κλικ εδώ.

18 Ιουλ 2011

Αρμός Διαστολής στα Κουφώματα

Αρμός Διαστολής είναι το κενό που πρέπει να μένει υποχρεωτικά μεταξύ του κουφώματος και του τοίχου. Ο αρμός αυτός εξυπηρετεί στο σωστό αλφάδιασμα του κουφώματος, αλλά κυρίως αποφεύγεται η παραμόρφωση του, από την πίεση του τοίχου στην περίπτωση διαστολής του κουφώματος. Το συνολικό κενό του αρμού που πρέπει να φροντίζουμε να δημιουργείται δεν είναι σταθερό. Η δε τιμή του αρμού εξαρτάται από τις διαστάσεις του κουφώματος αλλά και από το υλικό που είναι φτιαγμένο. Από το υλικό εξαρτάται ο γραμμικός συντελεστής διαστολής α, ο οποίος δίνει το ανοιγμένο μήκος ανά μεταβολή βαθμού θερμοκρασίας.

14 Ιουλ 2011

Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

Αναρτήθηκαν στο site του Ε.Τ.Ε.ΑΝ πρώην ΤΕΜΠΕ οι λίστες με τους πρώτους ωφελούμενος από το πρόγραμμα. Στις επόμενες ημέρες οι τράπεζες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα καλέσουν τους ωφελούμενους, αλλά και τους εργολάβους και κατασκευαστές για να υπογραφούν οι συμβάσεις και να δοθούν οι προκαταβολές.

6 Ιουλ 2011

Ιστορίες από το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον"

Έχοντας τρέξει το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" για αρκετό καιρό, νομίζω ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με αυτό, έχουν να πουν διάφορες ιστορίες. Μπορείτε να μας πείτε αν σας απέρριψαν και για ποιο λόγο, ή αν πήρατε έγκριση και τι προβλήματα αντιμετωπίσατε μετά και γενικά οτιδήποτε σας έκανε εντύπωση περί της διαδικασίας ή των τεχνικών παρεμβάσεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να γράψετε το σχόλιο σας.


Τα σχόλια στο άρθρο αυτό κλειδώνουν λόγω του μεγάλου πλήθους τους.
Μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε σχόλια στο χώρο συζητήσεων.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr