6 Νοε 2012

Ενεργειακή Επιθεώρηση App

Σ' αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια δωρεάν smartphone εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε την Ενεργειακή κλάση της κατοικίας σας. Η εφαρμογή είναι η Ενεργειακή Επιθεώρηση App βρίσκεται σε κυκλοφορία εδώ και λίγο καιρό και σας επιτρέπει να κάνετε μια εικονική ενεργειακή επιθεώρηση. Ακόμη για όσο χρονικό διάστημα ισχύει ο νόμος για τη ρύθμιση αυθαιρέτων θα υπάρχει extra ενότητα αναλυτικού υπολογισμού του προστίμου.
Ταυτόχρονα μπορείτε να ενημερωθείτε με απλά λόγια για όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη Ενεργειακή Επιθεώρηση ενώ για τους ποιο απαιτητικούς υπάρχει η αντίστοιχη Νομοθεσία και όλη η επίσημη ύλη για τις επικείμενες εξετάσεις των Ενεργειακών Επιθεωρητών.
Παράλληλα σας δίνετε η δυνατότητα μέσα από τη βάση δεδομένων της εφαρμογής να αναζητήσετε το Μηχανικό της επιλογής σας ανά Νομό και είδος εργασίας, από όλη την Ελλάδα με αναλυτικά τα στοιχεία επικοινωνίας του.
Τέλος θα βρείτε ενότητα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΥΠ.Ε.Κ.Α.

Προσοχή! Η εφαρμογή δεν προσφέρει τη δυνατότητα εκτέλεσης μιας πραγματικής Ενεργειακής Επιθεώρησης και το αποτέλεσμα της Ενεργειακής απόδοσης είναι ενδεικτικό, αφού στην πράξη δεν λαμβάνονται υπόψη πάρα πολλοί παράγοντες όπως λόγου χάρη η σκίαση και ο προσανατολισμός της κατοικίας. Ωστόσο σε ένα δείγμα 100 δοκιμών είχαμε μόλις 4 λάθος εκτιμήσεις!


App Store Link
Android Market Link
Video utube παρουσίαση
Facebook



Ακολουθούν μερικά screenshots της smartphone εφαρμογής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας, να γράφονται με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες και να παραμένουν σε κόσμιο ύφος.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr