24 Μαρ 2013

Υπολογιστής Επιδότησης Κουφωμάτων


Η εφαρμογή αυτή σχεδιάστηκε για να δίνει το ποσό επιδότησης των κουφωμάτων (τμήμα υαλοπίνακα) που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον", ανά ιδιοκτησία.
Το υπολογιζόμενο ποσό όπως είπαμε είναι το επιδοτούμενο και μπορεί να διαφέρει αρκετά από το πραγματικό που μπορεί να λάβετε μέσω μιας προσφοράς. Κάποιες φορές το πραγματικό κόστος είναι λιγότερο του επιδοτούμενου ένω άλλες είναι μεγαλύτερο.
Στην περίπτωση που το πραγματικό ποσό είναι μικρότερο τότε η επιδότηση προσαρμόζεται στο πραγματικό, δηλαδή είναι μικρότερη της προβλεπόμενης. Αν όμως το πραγματικό ποσό είναι μεγαλύτερο αυτού της επιδότησης, τότε το ποσό επιδότησης είναι το υπολογιζόμενο και την διαφορά την καταβάλει ο ωφελούμενος χωρίς να επωφελείται της επιδότησης.
Ας πούμε τώρα κάποιες πληροφορίες για την ίδια την εφαρμογή.
• Όπως φαίνεται μπορούμε να επεξεργαστούμε μέχρι 15 διαφορετικές κατασκευές, οι οποίες θεωρούμε ότι είναι αρκετές για μια ιδιοκτησία.
• Οι τύποι των κατασκευών είναι αυτοί που προβλέπει το πρόγραμμα, δηλαδή Ανοιγόμενο, Συρόμενο, Υαλοπίνακας. Στα ανοιγόμενα εντάσσονται οι πόρτες και τα σταθερά, ενώ  στα συρόμενα εντάσσονται και τα επάλληλα.
• Οι διαστάσεις, δηλαδή το πλάτος και το ύψος πρέπει να δίνονται σε μέτρα με ακρίβεια χιλιοστού. Η υποδιαστολή γίνεται με χρήση της τελείας "." και όχι του κόμματος ","
Φέρνοντας το ποντίκι σας επάνω σε κάποια σημεία της εφαρμογής θα πάρετε σχετική βοήθεια. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί με το Internet Explorer


Έκδοση on-line εφαρμογής 1.0beta
ΑA Κατασκευή Πλάτος x Ύψος Τεμ Επιδότηση
01. x
02. x
03. x
04. x
05. x
06. x
07. x
08. x
09. x
10. x
11. x
12. x
13. x
14. x
15. x


Υποκατηγορίες Παρεμβάσεων
1.Α - Συρόμενα ή επάλληλα κουφώματα με υαλοπίνακα: 0.000m2
1.Β - Ανοιγομενα ή σταθερά κουφώματα με υαλοπίνακα: 0.000m2
1.Γ - Υαλοπίνακες μόνο χωρίς πλαίσιο: 0.000m2
1.   - Συνολικό εμβαδόν: 0.000m2

Επιδοτούμενο ποσό για κουφώματα: 0.00 €
Διαθέσιμο ποσό για λοιπές εργασίες: 15000.00 €


Η έκδοση beta είναι δοκιμαστική και μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα ή και λάθη. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε λάθη, προβλήματα ή δυσλειτουργία. Θα παρακαλούσαμε αν τυχόν εντοπίσετε κάτι να μας ενημερώσετε στέλνοντάς μας e-mail. Το e-mail υπάρχει στο τέλος της ιστοσελίδας στο χώρο "Επικοινωνία - Χρήση Άρθρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας, να γράφονται με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες και να παραμένουν σε κόσμιο ύφος.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr