5 Μαρ 2013

Ψηφοφορία για το «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον»

Στο άρθρο αυτό θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε από το blog μας με θέμα το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον» και ερώτηση Πώς το κρίνεται στο σύνολο του;
Το ερώτημα τέθηκε με αφορμή την συζητούμενη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα. Ο χρόνος που έτρεξε η ψηφοφορία ήταν 3 μήνες και στο ερώτημα μας λάβαμε 46 απαντήσεις.
Οι ψήφοι ανά κατηγορία απάντησης είναι οι εξής:
  • Πολύ Ικανοποιητικό: 7
  • Ικανοποιητικό: 8
  • Λίγο Ικανοποιητικό: 10
  • Καθόλου Ικανοποιητικό: 6
  • Προβληματικό: 15
Στο γράφημα που ακολουθεί δίνονται τα παραπάνω σε μορφή ποσοστών. Όπως γίνεται φανερό το θετικό τμήμα που περιλαμβάνει τις απαντήσεις Πολύ Ικανοποιητικό, Ικανοποιητικό, Λίγο Ικανοποιητικό, έχει ποσοστό 54,35%, έναντι του αρνητικού τμήματος των απαντήσεων που περιλαμβάνει τα Καθόλου Ικανοποιητικό, Προβληματικό, που έχει ποσοστό 45,65%. Παρόλα αυτά πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η κατηγορία που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό είναι η Προβληματικό με 32,61%.
Όλα αυτά βεβαιώνουν ότι το πρόγραμμα έχει βελτιωθεί αρκετά και ο κόσμος έχει αρχίσει να το βλέπει θετικά, αλλά παράλληλα δημιουργεί σε κάποια μερίδα ανθρώπων προβλήματα με τους αποκλεισμούς που θέτει.

Εδώ μπορείτε να δείτε παρόμοια ψηφοφορία από το blog μας που έγινε στην περίοδο έναρξης του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας, να γράφονται με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες και να παραμένουν σε κόσμιο ύφος.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr