25 Ιουλ 2013

Κόστος Έκδοσης Προσφοράς

Στο άρθρο αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εκτίμηση του κόστους  έκδοσης προσφοράς προς κάποιον υποψήφιο πελάτη, με βάση τη συνήθεις διαδικασία. Θα δούμε πού τελικά μεταφέρετε αυτό το κόστος και γιατί είναι σημαντικό και τέλος, θα προτείνουμε μια εναλλακτική διαδικασία που θα μειώνει δραματικά το κόστος έκδοσης προσφοράς. Για να κάνουμε τους απαραίτητους υπολογισμούς κάνουμε κάποιες παραδοχές, παρόλα αυτά αν κάποιος ακολουθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω το τελικό κόστος του δεν θα διαφέρει σημαντικά.

21 Ιουλ 2013

Δρομολόγηση εργασιών στην κατασκευή κουφωμάτων

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ενδεικτική παρουσίαση των εργασιών (τυπικών υπό-έργων, ΤΥ) που χρειάζονται για την κατασκευή των κουφωμάτων. Τα βήματα (ΤΥ) που γίνονται για την παραγωγή κουφωμάτων είναι λίγο έως πολύ κοινά, αλλά διαφέρουν στη σειρά με την οποία εκτελούνται όπως επίσης και στην αλληλοσύνδεση τους. Εμείς θα παρουσιάσουμε δυο διαδικασίες, την σειριακή ή διαδικασία καταρράκτη η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο απλή και δίνεται στην παρουσίαση 1 και την παράλληλη διαδικασία η οποία είναι αρκετά πιο σύνθετη και στην οποία υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι. Η παράλληλη διαδικασία δίνεται στην παρουσίαση 2.

1 Ιουλ 2013

"Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" ξανά σε κεντρική & δυτική Μακεδονία

Όπως δείχνουν τα πράγματα βρέθηκε λύση με την παύση του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον» σε κεντρική και δυτική Μακεδονία. Εμφανίστηκαν νέοι ωφελούμενοι ήδη από την 16η λίστα της 10/06/2013, όπως επίσης και στην πρόσφατη 17η λίστα της 25/06/2013, η οποία είναι η δεύτερη εντός του Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι η λύση που βρέθηκε δεν είναι προσωρινή μόνο γι' αυτές τις 2 λίστες και ότι θα συνεχιστούν οι επιδοτήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές και στο μέλλον.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr