29 Νοε 2013

Ιστορίες από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον»

Το άρθρο αυτή έρχεται ως συνέχιση του άρθρου Ιστορίες από το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" το οποίο λόγω μεγάλου πλήθους σχολίων κλειδώνει. Μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε σχόλια και ιστορίες από το «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον» στο παρόν άρθρο.
Καλό είναι πριν γράψετε το δικό σας σχόλιο ή απορία να διαβάσετε τα σχόλια του παλιού άρθρου Ιστορίες από το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον".

17 Νοε 2013

Βήματα για την ένταξη στο Εξοικονόμηση κατ' Οίκον

Το άρθρο αυτό γράφεται με αφορμή πολλές ερωτήσεις για το τi θα πρέπει να κάνει κάποιος για να ενταχθεί στο «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον». Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε με απλό τρόπο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να ενταχθεί στο πρόγραμμα, όπως επίσης θα αναφέρουμε και κάποια στοιχεία για τα βήματα των εσωτερικών διαδικασιών, στις οποίες δεν έχει άμεση παρέμβαση ο ωφελούμενος, αλλά επηρεάζουν σημαντικά την πρόοδο των διαδικασιών.

11 Νοε 2013

Παρέμβαση σε παλαιό ξύλινο κούφωμα

Ο χειμώνας είναι μπροστά μας, η θερμοκρασία θα μειωθεί, η δαπάνη για θέρμανση και φέτος θα είναι πολύ δύσκολη και βέβαια ακόμη δυσκολότερη είναι η δαπάνη για θερμομόνωση, η οποία όμως είναι πολύ πιο συμφέρουσα γιατί είναι για μια ζωή. Πριν όμως βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη βρείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να βελτιώσετε την μόνωση της οικίας σας με απλές και οικονομικές λύσεις.

Διαφήμιση

www.kallergisbros.gr